Nicolae-Balcescu.

Comuna Nicolae Balcescu - Bacau isi cauta Administrator. Poti fii chiar tu!

Comuna Nicolae Balcescu - Bacau isi cauta Administrator. Poti fii chiar tu!
Comuna Nicolae Balcescu - Bacau isi cauta Administrator. Poti fii chiar tu!

Ziare.com a dedicat un intreg website comunei Nicolae Balcescu - Bacau. Acum este randul tau sa decizi ce apare pe el. Oricine poate deveni Administrator al acestor pagini.

Trebuie doar sa ai acces la Internet, un pic de timp liber, sa fii prieten cu limba romana si sa iubesti locul in care traiesti. Restul te invatam noi.

Pentru ca primim in fiecare zi multe vesti de la oamenii din comuna Nicolae Balcescu - Bacau, unele mai interesante si mai importante decat altele, avem nevoie de cineva care sa le vada primul, inainte de a le vedea intreaga comunitate.

Administratorul decide ce merita cu adevarat sa apara pe pagina comunei Nicolae Balcescu - Bacau, cu care se va mandri intreaga localitate, drept pentru care trebuie sa fie cat mai bine intretinuta.

Administratorul valideaza articolele care apar, anunturile, evenimentele, materialele video sau fotografiile. Administratorul modereaza si discutiile de pe siteul comunei Nicolae Balcescu, in scopul pastrarii unui mediu de dezbatere civilizat.

Daca doresti ca tu sa administrezi pagina comunei Nicolae Balcescu - Bacau, acceseaza acest formular si trimite cererea ta. Echipa Ziare.com te va contacta si iti va spune tot ce ai de facut.

Alte stiri

adauga si tu
Pagina in care spui si gasesti totul despre Nicolae BalcescuPagina in care spui si gasesti totul despre Nicolae Balcescu

Cel mai mare site de stiri din Romania, Ziare.com, a lansat o platforma dedicata exclusiv... citeste mai mult

curent

Comuna Nicolaie Balcescu a intrat in austeritate pentru ca probabil nu sa platit factura de... citeste mai mult

Scrie despre tot ce se intampla in comuna Nicolae Balcescu - Bacau!Scrie despre tot ce se intampla in comuna Nicolae Balcescu - Bacau!

Ziare.com te invita la discutie. Acum ai la dispozitie un intreg website pentru a spune ce se... citeste mai mult

Intra in comunitate! Afla si discuta despre tot ce se intampla in comuna Nicolae Balcescu - BacauIntra in comunitate! Afla si discuta despre tot ce se intampla in comuna Nicolae Balcescu - Bacau

Fiecare localitate din Romania inseamna, in primul rand, o mare comunitate, plina de viata,... citeste mai mult

toate stirile
Nicolae BalcescuIntra acum!

Anunturi

adauga si tu
Adauga anunt!

Poze din Nicolae Balcescu

Trimite pe mail acum!
1 comentariu
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

cameleonul

am dat aceasta denumire titlului pntr ca asa este primaria cu 2 fete ,prima ara PDL-ista iar adoua fata este USL-ista.Problema uriasa este ca nu exista in caracterul primarului acea verticalitate care sa raspunda criteriilor de selectie pntr antreprenoriat.Am participat la o licitatie publica cu cel mai mic cost posibil si am fost intrecut la aceasta licitatie de omul primarului cu un pret de damping care ulterior sa umflat de vreo 4 ori cu acte aditionale de marire a costurilor.As propune in acest caz o lege care sa interzica actele aditionale din moment ce sa ajuns la un acord itre parti,iar acolo unde este necesara o interventie de ajustare a preturilor sa se faca de catre o comisie tertiara care sa stabileasca daca este nevoie sau nu aceasta ajustare.Un antreprenor mia spus ca ii convine sa plateasca 100000 statului 50 sau 100000 spaga si sa ramana si el cu 100000.Deci toata lucrarea costa 300000 sa raspuda cineva de unde se mai poate taia ca sa fie pretul just bineinteles castigul antreprenorului sa fie acceptabil.